استفاده از میگو خشک بندرعباس راهی مطمئن برای لاغری

میگو خشک بندرعباس روشی هوشمندانه برای افزودن طعمی شبیه به غذاهای دریایی به غذای شماست و این ماده همه کاره از دیرباز جزء اصلی آشپزی آسیایی بوده است.

به دلیل طعم عالی، میگوهای خشک شده به سرعت در حال افزایش محبوبیت در سراسر جهان هستند. اما اگر فروشگاه محلی شما این ماده جدید را ذخیره نکند، چه؟

بنابراین، بهترین جایگزین برای میگوی خشک چیست؟

می توانید از خمیر میگو، آنچوی خشک یا سس ماهی برای بازسازی طعم غذاهای دریایی میگوی خشک استفاده کنید.

طعم شیرین، شور و اومامی میگوی خشک را می توان با جایگزین های گیاهی مانند سیر سرخ شده یا قارچ شیتاکه تازه ایجاد کرد.

میگوهای خشک شده صید وحشی فلوریدا ممتاز ما با استفاده از کوره‌های کم‌آبی هوای گرم‌شده پیشرفته و بسیار کارآمد در داخل خانه خشک می‌شوند.

این روش نسبت به روش های سنتی خشک کردن آفتاب کارآمدتر است.

میگو

با قرار نگرفتن در معرض عناصر طبیعی که در طی فرآیند خشک کردن ممکن است آلودگی ایجاد شود، محصول ایمن و بهتر تولید می کند.

ما تضمین می کنیم میگوی خشک ما محصولی برتر باشد که شما و خانواده تان آن را دوست خواهید داشت!

از میگوهای خشک شده برای ایجاد طعم منحصر به فرد اومامی و غذاهای دریایی طبیعی استفاده می شود.

قرن هاست که در غذاهای چینی و ویتنامی از میگوی خشک استفاده می شود. به عنوان مثال، در چین یکی از مواد مورد استفاده در سس کانتونی XO است که به دلیل طعم عالی آن مشهور است.

و در ویتنام برای دادن طعم بی نظیر به بسیاری از سوپ ها و غذاهای سرخ کردنی استفاده می شود.

همچنین می توان از آن در غذاهای آب پز، آبگوشت، سالاد، پیراشکی و غیره برای طعم دادن استفاده کرد.

راه های زیادی برای استفاده از میگوی خشک وجود دارد. برخی قبل از استفاده نیاز به خیساندن دارند، در حالی که برخی نه.

به عنوان یک قانون کلی، و برای بهترین نتیجه، میگوهای خشک را قبل از پختن از قبل خیس می کنند تا حداکثر طعم را آزاد کنند.

برای سوپ ها و غذاهای آب پز، می توانید میگوهای خشک را برای مدت زمان کوتاه تری (30 دقیقه تا 1 ساعت) خیس کنید تا شل شوند.

اگر از میگوهای خشک شده برای پر کردن کوفته یا کوفته استفاده می کنید، باید آنها را بیشتر خیس کنید (از 3 ساعت تا یک شب).