این میوه های آبدار آلو بخارا نیشابور حاوی ویتامین C و بتاکاروتن هستند که برای حفظ سلامت چشم و جلوگیری از دژنراسیون ماکولا و آب مروارید مرتبط با افزایش سن شناخته شده است.
در واقع، آلو از کاروتنوئیدها، لوتئین و زآگزانتین تشکیل شده است که از اثرات مضر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند.شناخته شده است که مصرف منظم آلو خشک یا آلوبوخارا ممکن است به افزایش سیالیت خون در شریان ها کمک کند.
این اثر به محافظت از قلب شما در برابر مشکلات مختلف مانند ایست قلبی، سکته مغزی و سایر بیماری های مرتبط با قلب کمک می کند.آلو یا آلو بخارا حاوی ویتامین K و پتاسیم است که توانایی جذب آهن در بدن را دارد.
این میوه ها حاوی آهن و مس کافی هستند که به تشکیل گلبول های قرمز خون کمک می کند و به تصفیه خون و گردش خون سالم کمک می کند.مقدار بالای پتاسیم موجود در آلو به عنوان الکترولیت عمل می کند که برای عملکرد موثر سلول ها و بافت ها در بدن لازم است.
علاوه بر این، مصرف منظم آنها می تواند به درمان انقباضات عضلانی در بدن کمک کند.آلو یا آلوبوخارا حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است که به جلوگیری از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد در بدن کمک می کند.
فنل های موجود در آنها از نورون ها و غشای سلولی در برابر هر گونه آسیب ناشی از استرس اکسیداتیو محافظت می کند.ویتامین C موجود در آلو به همراه سایر آنتی اکسیدان ها به درخشندگی، جوانی و درخشندگی پوست کمک می کند.
مطالعات زیادی وجود دارد که محتوای ویتامین C بالاتر را با کاهش خطر ایجاد خطوط ریز و چین و چروک روی پوست مرتبط میداند.شما نمی توانید از خوردن آلو غافل شوید، زیرا این آلو دارای فواید زیادی برای سلامتی است.
ادامه دهید و این لذت ها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و سالم بمانید!