کودکی که با مصرف قهوه موکا کاله دو سال نتوانست بخوابد

قهوه موکا کاله ممکن است خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

تعداد فزاینده ای از تحقیقات نشان می دهد که بین نوشیدن قهوه و کاهش خطر ابتلا به دیابت ارتباط وجود دارد.

یک مطالعه در سال 2009 نشان داد که خطر ابتلا به دیابت به ازای هر فنجان قهوه روزانه 7 درصد کاهش می یابد.

مطالعات اپیدمیولوژیک قبلی گزارش داده بود که افرادی که زیاد قهوه می نوشند (کسانی که به طور منظم روزانه چهار فنجان یا بیشتر می نوشند) در مقایسه با افرادی که سبک می نوشند یا نمی نوشند، 50 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند.

دانشمندان بر این باورند که قهوه ممکن است از راه های مختلفی در پیشگیری از دیابت مفید باشد:

(1) با کمک به بدن در استفاده از انسولین و محافظت از سلول های تولید کننده انسولین، تنظیم موثر قند خون.

(2) جلوگیری از آسیب بافتی؛

(3) و مبارزه با التهاب، یک عامل خطر شناخته شده برای دیابت نوع 2.

قهوه

یکی از اجزای قهوه به نام کافئیک اسید مشخص شده است که به ویژه در کاهش تجمع سمی رسوبات پروتئینی غیرطبیعی (فیبریل های آمیلوئید) موجود در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مهم است.

تصور می شود که قهوه بدون کافئین مفید است یا بیشتر از معمولی.

شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد قهوه حساسیت سلول‌های ماهیچه‌ای را به اثرات انسولین کاهش می‌دهد، که ممکن است متابولیسم قند را مختل کند و سطح قند خون را افزایش دهد.

در چندین مطالعه، داده ها رابطه معکوس بین مصرف قهوه و افسردگی را نشان می دهد: به عبارت دیگر، به نظر می رسد افرادی که قهوه می نوشند کمترین خطر (تا 20 درصد) افسردگی را دارند.

محققان هنوز مطمئن نیستند که قهوه چگونه افسردگی را از بین می برد، اما مشخص است که کافئین انتقال دهنده های عصبی را فعال می کند که خلق و خو را کنترل می کنند، از جمله دوپامین و سروتونین.