بادام کوهی منبع عالی پروتئین با کیفیت است. یک چهارم فنجان بادام پنج گرم پروتئین برای شما فراهم می کند که حدود ده درصد از مقدار توصیه شده روزانه است.
از آنجایی که بادام کم کربوهیدرات است و فقط حاوی چربی های با کیفیت و سالم است، مقدار زیادی پروتئین است.
پروتئین بلوک سازنده عضلات است و می تواند به فرد در حفظ قدرت و انرژی کمک کند.
با مصرف ناکافی پروتئین، افراد ضعیف می شوند و عضلات آنها قدرت و کیفیت خود را از دست می دهند.
بادام مجموعه ای چشمگیر از ویتامین ها و مواد مغذی دارد.
سالم ترین غذاهای جهان، بادام را منبع بسیار خوبی از بیوتین (49 درصد ارزش روزانه)، ویتامین E (40 درصد ارزش روزانه)، منگنز (27 درصد از ارزش روزانه) و مس (26 درصد از ارزش روزانه) می داند.
ارزش روزانه بادام در واقع دارای بالاترین میزان بیوتین، پوند به پوند، نسبت به هر غذای خام دیگری است.
رقیب رتبه دوم، سیب زمینی شیرین است که تنها حاوی 29 درصد از ارزش روزانه بیوتین شما است.
سالم ترین غذاهای جهان همچنین بادام را منبع خوبی از ویتامین B2، فسفر، منیزیم، مولیبدن و فیبر غذایی می داند.
ویتامین E در مبارزه با التهاب بسیار مفید است. این به حفظ ساختار پوست سالم، قابلیت ارتجاعی و انعطاف پذیری کمک می کند.
منگنز مانند ماده مغذی مشابه منیزیم در حفظ استخوان ها و دندان ها مفید است.
بیشتر رژیمها حاوی مقدار زیادی منگنز هستند، اما لازم نیست نگران مصرف بیش از حد آن باشید مصرف بیش از حد منیزیم هیچ آسیبی به شما وارد نمیکند، مگر اینکه خیلی شدید باشد.
بیوتین یک ویتامین B است که برای بدن برای متابولیسم مناسب غذا ضروری است.
مس از طرق مختلف بسیار مهم است این به شما کمک می کند تا بافت های قوی داشته باشید، حجم خون خود را حفظ کنید و به میتوکندری کمک می کند تا انرژی تولید کند. اکثر رژیم ها کمبود مس دارند.
برخی از مواد مغذی و ویتامین ها مانند ویتامین A و D – محلول در چربی هستند.
این بدان معناست که بدن برای جذب چربی به مقدار کافی چربی نیاز دارد.
چربی خوب برای افزایش جذب مواد مغذی خود به مک دونالد نروید تا یک همبرگر تهیه کنید زیرا موارد منفی به سرعت از مضرات آن بیشتر می شود.