ملامین نگین یزد موجب آشوب در بین مردم یک قبیله شد

نگرانی اصلی در مورد ملامین نگین یزد این است که فرد ممکن است مسمومیت ملامین را از نشت به غذاها تجربه کند.

یک مطالعه کوچک در سال 2013 که در منبع معتبر JAMA Internal Medicine منتشر شد.

از 16 داوطلب سالم خواست تا سوپ رشته فرنگی داغ را که در کاسه های ملامینه سرو می شود، مصرف کنند.

محققان پس از خوردن سوپ هر 2 ساعت به مدت 12 ساعت نمونه ادرار از شرکت کنندگان را جمع آوری کردند.

محققان ملامین را در ادرار شرکت کنندگان تشخیص دادند که حداکثر بین 4 تا 6 ساعت پس از اولین خوردن سوپ بود.

در حالی که محققان خاطرنشان کردند که میزان ملامین ممکن است بر اساس سازنده بشقاب متفاوت باشد، آنها توانستند ملامین را از مصرف سوپ تشخیص دهند.

آنها قبل از مصرف سوپ نمونه برداری کردند تا مطمئن شوند که شرکت کنندگان قبل از شروع مطالعه ملامین در ادرار خود ندارند.

نویسندگان این مطالعه به این نتیجه رسیدند که پتانسیل آسیب طولانی مدت از قرار گرفتن در معرض ملامین “هنوز باید نگران کننده باشد.

ملامین

اگر فردی سطوح بالای ملامین مصرف کند، ممکن است در معرض خطر مشکلات کلیوی، از جمله سنگ کلیه یا نارسایی کلیه باشد.

طبق مقاله ای در مجله بین المللی آلودگی مواد غذایی، سطوح ثابت و کم قرار گرفتن در معرض ملامین ممکن است با افزایش خطر ابتلا به سنگ کلیه در کودکان و بزرگسالان مرتبط باشد.

یکی از نگرانی های دیگر در مورد سمیت ملامین این است که پزشکان به طور کامل از اثرات قرار گرفتن در معرض ملامینه مزمن آگاه نیستند. بیشتر تحقیقات فعلی از مطالعات حیوانی حاصل می شود.

انواع دیگر آلودگی ملامینه جدا از استفاده از ظروف غذاخوری در خبرها بوده است.

در سال 2008، مقامات چینی گزارش دادند که نوزادان به دلیل قرار گرفتن در معرض ملامینی که به طور غیرقانونی به شیر خشک اضافه شده بیمار شده اند.

تولید کنندگان مواد غذایی ملامین را برای افزایش مصنوعی پروتئین در شیر اضافه می کردند.

حادثه دیگری در سال 2007 رخ داد که غذای حیوانات خانگی از چین، که در آمریکای شمالی توزیع می‌شد، حاوی سطوح بالای ملامین بود.

متأسفانه، این منجر به مرگ بیش از 1000 حیوان خانگی خانگی شد. فراخوان بیش از 60 میلیون محصول غذایی سگ منجر شد.