زیره در سال 1401 همچنین حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ممکن است مسئول برخی از مزایای مرتبط با آن باشد.
پختن و خوردن غذاها با زیره احتمالاً برای اکثر مردم بی خطر است. برخی از افراد ممکن است به زیره آلرژی داشته باشند، اما در این صورت باید از آن اجتناب کنند.
قبل از اینکه پزشکان بتوانند دوزهای مکمل زیره را توصیه کنند، تحقیقات بیشتری لازم است. در یک مطالعه در سال 2013، برخی از افراد پس از مصرف عصاره زیره، حالت تهوع، سرگیجه و درد معده را تجربه کردند.
مانند تمام مکملها، افراد باید به ارائهدهنده مراقبتهای بهداشتی خود بگویند که چه چیزی مصرف میکنند. بسیاری از مکمل ها ممکن است بر نحوه عملکرد داروهای تجویزی خاص تأثیر بگذارند.
سازمان غذا و دارو (FDA) مکمل ها را از نظر کیفیت یا خلوص کنترل نمی کند. بنابراین، مهم است که در مورد برندهای مختلف تحقیق کنید و مطمئن ترین گزینه ها را بیابید.
افراد مبتلا به دیابت، به ویژه کسانی که برای دیابت دارو مصرف می کنند، باید از مکمل های زیره با احتیاط استفاده کنند، زیرا ممکن است سطح قند خون آنها را تغییر دهد.
زیره طعم متمایز خود را به فلفل، تامال و انواع کاری هندی می دهد. طعم آن خاکی، آجیلی، تند و گرم توصیف شده است.
علاوه بر این، زیره از دیرباز در طب سنتی استفاده می شده است.
مطالعات مدرن برخی از فواید سلامتی زیره را تایید کرده اند که به طور سنتی به آن ها معروف است، از جمله بهبود هضم و کاهش عفونت های ناشی از غذا.
تحقیقات همچنین فواید جدیدی مانند کاهش وزن و بهبود کنترل قند خون و کلسترول را نشان داده است.
این مقاله نه مزیت سلامتی مبتنی بر شواهد زیره را بررسی می کند.
در واقع، تحقیقات مدرن تأیید کرده است که زیره ممکن است به بهبود هضم طبیعی کمک کند.
به عنوان مثال، ممکن است فعالیت آنزیم های گوارشی را افزایش داده و به طور بالقوه هضم را تسریع کند.