خوردن رب گوجه جوانه شما را ده سال جوانتر می کند

برای محافظت از رب گوجه جوانه روی شیشه ها یک لایه ضخیم روغن زیتون بریزید.

درست کردن رب گوجه فرنگی خانگی با یک قابلمه بزرگ بسیار آسان است.

بعد از استفاده از رب گوجه فرنگی، روی آن را با روغن پر کنید تا باقیمانده رب زیر آب بماند.

اگر رب گوجه‌فرنگی روی اجاق گاز را کم کردید، یادتان باشد که با دمای پایین بپزید.

برای به دست آوردن سس گوجه فرنگی خوب، می توانید آنها را به سرعت بپزید یا اجازه دهید مخلوط به مدت حداقل 40 دقیقه حباب بزند.

اگر دوست دارید، فقط پنیر، گوشت یا حتی سوسیس را اضافه کنید تا سس فوق العاده ای به دست آورید.

اگر نکته‌ای دارید که می‌خواهید در طول زمان آشپزی خود با من در میان بگذارید، در بخش نظرات زیر به من بگویید.

اگر می‌خواهید اطلاعات بیشتری در مورد رب و سس گوجه‌فرنگی بیابید، در خواندن این پست تردید نکنید، زیرا بیشترین سؤالات مربوط به این دو مورد را به شما نشان می‌دهد.

رب

پوره گوجه فرنگی صاف را حدود 3 ساعت در فر بپزید تا دستور پخت شما تمام شود، اما زمان پخت بستگی به تعداد گوجه فرنگی هایی که می پزید نیز دارد.

با حرارت آهسته روی اجاق، گوجه ها را به صورت رب درآورید.

اجازه دهید پوره ابتدا روی اجاق بجوشد و سپس آنها را با فر کم کنید.

به یاد داشته باشید که مخلوط را مرتباً هم بزنید و اجازه ندهید بسوزد.

وقتی رب به بافت سفت و رنگی شبیه آجر تبدیل شد، آن را قبل از نگهداری در شیشه های دربسته در یخچال نگهداری کنید. و رب حدود 5 تا 7 روز در یخچال خوب می ماند.

اگر می خواهید درخشان ترین رب گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی را دریافت کنید، به یاد داشته باشید که این نکات را در اینجا دنبال کنید. آنها محصولات شما را به سطح خوشمزه بعدی ارتقا می دهند.

اجازه دهید رب یا سس گوجه فرنگی قبل از ریختن در شیشه خنک شود.