ارده خام بروجرد حاوی پروتئین، ویتامین و آنتی اکسیدان هستند.
ارده کنجد یکی از بهترین روغن های طبیعی است.
این روغن از دانه هایی به دست می آید که عموماً در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری آسیا، آفریقا و غیره یافت می شوند
مردم از آن برای مقاصد پخت و پز استفاده می کنند زیرا بسیاری از فواید روغن کنجد برای سلامت بدن به تناسب اندام کمک می کند.
بنابراین، در اینجا با برخی از اطلاعات اولیه در مورد فواید ارده کنجد، حقایق تغذیه ای، عوارض جانبی و کاربردهای آن آشنا می شویم.
ارده کنجد فواید زیادی دارد که رایج ترین و مهم ترین آن کاهش فشار خون است.
ممکن است به نظر برسد که کاهش فشار خون به دلیل ویتامین E، سزامول و سسامین است.
اسید آمینه موجود در ارده کنجد به نام تیروزین شناخته می شود که به طور مستقیم با سروتونین مرتبط است.
این یک انتقال دهنده عصبی است که بر خلق و خوی ما تأثیر می گذارد و عدم تعادل در آن می تواند منجر به افسردگی یا استرس شود. بنابراین، ارده کنجد می تواند به تولید سروتونین در بدن کمک کند.
ارده کنجد در قدیم برای روغن کشی استفاده می شده است. به از بین بردن پلاک و حفظ سلامت دهان و دندان کمک می کند.
اگر مقدار کافی روغن کنجد را در رژیم غذایی خود مصرف کنیم، می توان از کم خونی پیشگیری کرد.
این به این دلیل است که ارده کنجد دارای مقدار زیادی آهن است و آهن در درمان کم خونی بسیار موثر است.
بنابراین مصرف ارده کنجد یکی از در دسترس ترین درمان های خانگی برای کم خونی است.
کنجد سیاه نه سرد است و نه گرم. روغن کنجد به عنوان یک محرک در تغذیه چشم عمل می کند.
طبیعت مغذی، آرام بخش و گرم کننده آن، آن را به روغن ماساژ ایده آل تبدیل کرده است.
در آیورودا استفاده از ارده کنجد برای ماساژ سر اهمیت خاصی دارد.